Sitenin kuruluş sebebi

Bu siteyi müşteriyi eşşek hatta yerine göre eşşoğlueşşek yerine koyan Network Giyim'in marifetlerini ortaya dökmek için kurdum. Canımı fazlasıyla sıktıkları için sikayetimvar.com'da yer alan tüm Network Altınyıldız şikayetlerini burada hayrına yayınlayacağım. Maksat vatandaş kendisini kazıklamak için mevzilenenleri iyi tanısın.

2 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Değerli site takipçileri,

işim gereği takım elbise ve gömlek giymek durumundayım, hoş bir çok erkek gibi hafta sonuda giymekten hoşlanırım. Fabrika bundan 10-12 yıl önce çok iyiydi ve uygundu. Gömleklerinde poplin kumaş kullanırdı. Kesimleri çok güzeldi. Network ise italyan ve yeni zellanda yünü kullanırdı. Ama şuan için bir çok markanın yaptıkları gibi kendi alt düşük kalitede ürünlerini ürettiler. Şuan için sadece limited serisi ürünleri kaliteli, mısır pamuğu ve yünü burada kullanıyorlar. Bunun dışındakilerin kesimleri iyi ama sadece bir kaç sezon giyersiniz. Fazla para vermeyin derim.

Aynı gurubun Beymen Collection serileri eski network kalitesinde, yaklaşık beş yıl önce Arzu kaprol bunlarla çalışıyordu ama ayrıldı. şuan için eski kaliteleri ve tasarımları yok. Zaten bu kurla Türkiye ye Loro piana kumaşın gelmesi zor artık.

Son olarak, Limitedler sizi üzmez ama özel günler için alın derim. Gömlekte non iron serisi almanıza gerek yok. Çarpraz oxfort dokuma mısır pamuğu isteyin yeter şuan için 90 tl ye indirime düşüyor.

Bir erkeğe en güzel spor yakışır. Fit vücudunuz olursa her ürün yakışır. Sporu hayatınıza sokun derim.

Saygı ve hürmetlerimle,